Наддават за екипа на Станка Златева от Олимпиадата

Звездите от VIP Brother даряват лични вещи за благотворителен търг
26 окт 2013 09:35, Александър Попов
7
Наддават за екипа на Станка Златева от Олимпиадата
Снимка: Продавалник

Звездите във VIP Brother се включиха в благотворителна акция и ще дарят свои вещи за търг в сайт за безплатни обяви. Самите те ще определят след края на акцията, която ще продължи една седмица, за каква кауза ще бъдат използвани събраните пари.

Очаква се голям интерес да предизвикат боксовите ръкавици на Тервел Пулев, с които се е готвил за Олимпиадата в Лондон, където завоюва бронзов медал. Те ще бъдат с автограф, а спечелилият наддаването ще има възможност и за тренировка със спортиста.

Многократната световна шампионка Станка Златева пък ще се раздели с екипа си, с който завоюва среброто на Олимпиадата. Със сантиментална вещ ще се раздели и Лияна. Тя ще даде за търга любимите си кръгли обеци, подарък от нейното дете. "Те са много важни за мен, защото в деня, в който ги получих, разбрах най-хубавата новина - че съм напълно здрава. Те носят чистата енергия на детето и нека онзи, който ги купи, бъде орисан с целия късмет и здраве на света", заяви фолкпевицата. Този, който ги спечели ще стане и част от клип на изпълнителката, който ще бъде заснет след излизането й от Къщата.

Шамара пък ще финансира и реализира песен и клип със този, който закупи неговите очила. Черната Златка се разделя с черното си марково кожено яке, което върви в комплект с шал със златни нишки, а като бонус далият най-много пари ще обядва с плеймейтката. Певицата Йоанна дарява своя цилиндър – символ на нейната музикална муза и на любовта й към сцената. Купувачът ще получи и друг подарък от Йоанна - професионален звукозапис в студио на любимата си българска песен с авторски аранжимент.

Стойко Сакалиев пък ще се раздели с медальон със златно пате, подарено му от жената до него. Новият притежател на патето ще има възможността да излезе на вечеря по двойки със Сакалиев и неговата приятелка.

Ваня Червенкова пък дава за наддаване своите слънчеви очила и куршум, който е символ на живота.

Сред останалите вещи са арабският шал на модела Мариян Кюрпанов, зимен шал и шапка с камъни Swarovski от Ирина Флорин, подарък от сина й, както й покана за персонална вечеря.  Перлена огърлица с камъни Swarovski и празнична вечеря, приготвена от самата нея, предлага социоложката Мира Радева.

Пламен предлага „Очилата на стратега” и буркан, докоснат от Парис Хилтън. Всичко това върви в комплект със следобедно кафе по новозеландски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до moliE ти какво. Хема да се е трудило здраво момичето на тренировки, загърбвайки всичко, хем и да завърши три висши. Нейната работа е да мачка на тепиха и да сме горди. Не може да се сравнява с политиката на Китай и Русия, но е равностойна на тях, нали? Това е гигантизъм. А душата и е чиста. Това е важното. Да е жива и здрава. Такива българи трябват. Отказа милионно предложение на Казахстан. А бе... дерзайте!
4
2
 
1
 
! Отговори
moli преди 10 години
Прекланям се пред успехите на Станка,но не неочаквах толкова простотия наистина.Толкова години ходи по света как малко не прехвана .Тоолкова ли е елементарна средата и.Втрещих се от каруцарският и език.А Шамара вън,на пилоните го чакат.
3
1
 
1
 
! Отговори
Первомеханизъм преди 10 години
ММммм, искам да го душа този екип, да го вдишам, да го поема в кръвта си.потекоха ми лиги
2
1
 
13
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
До Кашчей БезсмертнийГЛУПОСТА Е БЕЗЦЕННА....ЗАТОВА ЦЕНАТА И Е ВИСОКА....
1
1
 
14
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Глупости, глупости, глупости...А какво ли прави днес Майли Сайръс?